+36 30 554 5301 // +421 918 263 104
Oldal kiválasztása
Timiss

Rólam

Üdvözöllek!

Bakayné Tóth Tímea kozmetikus, professzionális sminktetováló vagyok. 1996 óta dolgozom mint kozmetikus,és 2002 óta foglalkozom sminktetoválással. Azon szerencsések közé tartozom, aki az elmúlt 20 év alatt végigkísérhette a sminktetoválás hazai fejlődését. Számtalan a szakmában elismert oktató technikáját sajátíthattam el ez idő alatt. 2016-ben alapítottam a Timiss szépségszalont,ahol segítek hogy a Nők szépnek és fiatalabbnak érezzék magukat. A szalon kialakításánál figyelembe vettem , hogy tisztaság, modern környezet, és nyugalom vegye körül a szépűlni vágyókat. Dolgozom azon,hogy feltöltődve,és elégedetten távozzanak minden alkalommal. Több mint 20 év szakmai tapasztalat, több száz elvégzett sminktetoválás és elégedett vendég.

Sütő Fanni

Tökéletes munka, es odafigyelés. Imádom. 😍 Köszönöm Timi 🥰❤️

Vaskó Csilla

Igényes környezetben, türelmes, kedves és nem utolsó sorban JÓ szakember várt. A szemöldöktetoválástól nagyon féltem, de a végeredmény után egy percre sem bántam meg, hogy a Timiss Kozmetikát választottam. Aki gondolkodik … ne tegye, gyorsan jelentkezzen be, mert ez a hely egy jó döntés lesz nektek is!!!”

Kopka Dorina

Nagy megelégedéssel tudom ajánlani Timit ,precíz és igényes munkája miatt! Nagyon kedves és barátságos!Ízléses,hangulatos,gyönyörű és tiszta környezet fogadja az oda belépő vendégeket! Csak ajánlani tudom!😊

Alexandra Csabala Puskárová

Igényes környezetben türelmes, kedves és precíz szakember 😊 ❤ . A szemhéjkontúr tetoválástól eléggé tartottam, picit fájdalmas ugyan, de mindenképp megérte.”

Iván Orsolya

Érdemes volt ilyen messzire eljönni a szemöldök tetoválás miatt (Y) Csodálatos lett a végeredmény, és még csak nem is fájt 🙂 Tudtam, hogy ha egyszer rászánom magam, csak Timihez jövök! Jó döntés volt!”

Adriana Vargová

Csajok, ha szemöldök tetováláson gondolkodtok, ne gondolkozzatok 😄 hanem bátran forduljatok Timikéhez ! Nem fogjátok megbánni!!!Gyönyörű preciz munka. Csakis ajánlani tudom !!! 🤗🤗🤗

Nicola Majerníková

“Professzionális és nagyon kedves kiszolgálás! Aranyos ès ügyes vagy Timi! A szalon gyönyörű, hangulatos zene, a kozmetika lenyűgöző! Szivesen megyek hozzád legközelebb is 😊

Kapcsolat

Bejelentkezés, információ: +36 30 5545 301

                                                         +421 918 263 104

Cím: Sátoraljaújhely, Vasvári Pál u. 18 ( üzletünket a társasház oldalában találod)

 

Kövess minket közösségi oldalainkon

Jelen weboldalra feltöltött fotók és szöveges tartalmak a weboldal tulajdonosának, mint szerzőnek saját szellemi termékei, azok felhasználásra kizárólagos a weboldal tulajdonosa jogosult. A szerzői jogi védelem alapján a szerzőnek kizárólagos joga van a mű egészének vagy valamely azonosítható részének anyagi formában és nem anyagi formában történő bármilyen felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére. A feltöltött fotók és szöveges tartalmak felhasználása kizárólag a szerző írásos beleegyezésvel történhet, minden jogosulatlan felhasználás jogi következményeket von maga után.