+36 30 554 5301 // +421 918 263 104
Oldal kiválasztása
timiss

Munkáim

Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválást többféle technikával végzem. A számodra legmegfelelőbbet mindig a személyes konzultáció alkalmával választjuk ki közösen.

Ajánlom neked

 Ha nem tetszik az íve

Ha unod minden nap megrajzolni

Ha nem egyforma a szemöldököd

Ha világos, de sötétebbet szeretnél

Ha hiányos és nem nő megfelelően

Szemhéj tetoválás

Szemhéj tetoválásnak is többféle változatát el tudom neked készíteni. Választhatod az egyszerű tusvonalat, vagy ha bátrabb vagy és valami merészebbet szeretnél akkor színnel is kérheted, vagy a púderes hatás is nagyon kedvelt. Természetesen ezt is a személyes konzultáció során átbeszéljük, kiválasztjuk.

Ajánlom neked

 

Ha nem tudod szépen egyformára megrajzolni

Ha unod, hogy minden nap sminkelned kell

Ha tetszik neked a tusvonal de nem tudod hogyan kell elkészíteni

Ha nem szeretnél azon aggódni, hogy elkenődött-e

Ajak tetoválás

Ajak tetoválás technika is többféle létezik. Az ajak tetoválás során hangsúlyt adok a szájnak, korrigáljuk az esetleges formai, szimetriai problémákat. Választhatsz a szád színével eggyező színt, vagy élénkebb, mélyebb árnyalatokat is.

Ajánlom neked

Ha nem egyforma a szád íve

Ha gyenge, fakó a szád színe

Ha foltos vagy pigment hiányos a szád színe

Ha nem szereted, hogy állandóan rúzsozni kell magad

Ha vékonyak az ajkaid és szeretnél korrigálni rajta

Sütő Fanni

Tökéletes munka, es odafigyelés. Imádom. 😍 Köszönöm Timi 🥰❤️

Vaskó Csilla

Igényes környezetben, türelmes, kedves és nem utolsó sorban JÓ szakember várt. A szemöldöktetoválástól nagyon féltem, de a végeredmény után egy percre sem bántam meg, hogy a Timiss Kozmetikát választottam. Aki gondolkodik … ne tegye, gyorsan jelentkezzen be, mert ez a hely egy jó döntés lesz nektek is!!!”

Kopka Dorina

Nagy megelégedéssel tudom ajánlani Timit ,precíz és igényes munkája miatt! Nagyon kedves és barátságos!Ízléses,hangulatos,gyönyörű és tiszta környezet fogadja az oda belépő vendégeket! Csak ajánlani tudom!😊

Alexandra Csabala Puskárová

Igényes környezetben türelmes, kedves és precíz szakember 😊 ❤ . A szemhéjkontúr tetoválástól eléggé tartottam, picit fájdalmas ugyan, de mindenképp megérte.”

Iván Orsolya

Érdemes volt ilyen messzire eljönni a szemöldök tetoválás miatt (Y) Csodálatos lett a végeredmény, és még csak nem is fájt 🙂 Tudtam, hogy ha egyszer rászánom magam, csak Timihez jövök! Jó döntés volt!”

Adriana Vargová

Csajok, ha szemöldök tetováláson gondolkodtok, ne gondolkozzatok 😄 hanem bátran forduljatok Timikéhez ! Nem fogjátok megbánni!!!Gyönyörű preciz munka. Csakis ajánlani tudom !!! 🤗🤗🤗

Nicola Majerníková

“Professzionális és nagyon kedves kiszolgálás! Aranyos ès ügyes vagy Timi! A szalon gyönyörű, hangulatos zene, a kozmetika lenyűgöző! Szivesen megyek hozzád legközelebb is 😊

Kapcsolat

Bejelentkezés, információ: +36 30 5545 301

                                                         +421 918 263 104

Cím: Sátoraljaújhely, Vasvári Pál u. 18 ( üzletünket a társasház oldalában találod)

 

Kövess minket közösségi oldalainkon

Jelen weboldalra feltöltött fotók és szöveges tartalmak a weboldal tulajdonosának, mint szerzőnek saját szellemi termékei, azok felhasználásra kizárólagos a weboldal tulajdonosa jogosult. A szerzői jogi védelem alapján a szerzőnek kizárólagos joga van a mű egészének vagy valamely azonosítható részének anyagi formában és nem anyagi formában történő bármilyen felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére. A feltöltött fotók és szöveges tartalmak felhasználása kizárólag a szerző írásos beleegyezésvel történhet, minden jogosulatlan felhasználás jogi következményeket von maga után.